Onze Jubileum prinsen familie.


Ons 6 x 11 jarig jubileum luisteren wij op met iets bijzonders, een heuse jubileum prinsen familie.


Onze Prins en prinses komen uit een familie die hen de carnaval met de paplepel heeft ingegoten.
De vader van Ivo is niemand minder dan de bekende Buuttereedner Wiel Vinken oes Kirchroa. Manon komt uit Nuth en zou eigenlijk al een keer jeugdprinses geworden moeten zijn bij C.V. de Nachuule, echter heeft de golfoorlog daar roet in het eten gegooid. Nu gaat haar droom om een keer prinses te mogen zijn alsnog in vervulling, samen met haar man Ivo als prinsenpaar bij C.V. de Brikkebekkesch.

Ivo en Manon zijn zeer actief op de Langeberg, Ivo als voorzitter bij het Poettetreffe, Manon bij het oudercomite van BS. de Langeberg Ook zijn ze lid van de buurtvereniging op de Langeberg. Roda JC is de Passie van Ivo, Manon staat wel eens in de fan shop vanuit haar werk, bij de Jumbo. Haar grote passie is theater. Samen hebben ze 2 kinderen, Bram van 11 en Lieke van 9, zij vinden het geweldig om het komend seizoen het jeugdprinsenpaar Van C.V. de Brikkebekkesch te mogen zijn.

Bram voetbalt bij S.V. de Langeberg, Lieke dans en turnt ontzettend graag, dit doet ze bij gymnastiek vereniging Fidelitas. verder zijn ze ook allebei als jeugdlid actief bij Scouting de Landgraaf. Ze houden ook beide van feestvieren en allemaal leuke en gezellige dingen  te doen. Zij vinden het geweldig om samen met hun ouders bij het 6x11 jarig jubileum van C.V. de Brikkebekkesch  als jubileum prinsen familie er een onvergetelijke carnaval van te gaan maken.