Onze Dansmariekes

Jaylinn Marx

Jaylinn is 7 jaar oud en danst al anderhalf jaar bij de Paradise Dancers uit Landgraaf, alwaar ze ook 3 keer per week keihard traint om haar danskwaliteiten nog beter te maken.

Jaylinn is een vrolijke, goedlachse meid en doet haar best om van iedere dag het beste te maken.Wij van C.V. de Brikkebekkesch zijn super trots dat Jaylinn dit jaar ons Dansmarietje is, maar zo is Jaylinn ook super trots dat zij voor C.V. de Brikkebekkesch mag dansen en deel uit maakt van onze mooie vereniging.

Rowena Groenveld

Rowena is een vrolijk en behulpzaam meisje.

Zij danst aankomende seizoen (december) haar 4e wedstrijd seizoen bij de Paradise Dancers. Rowena is 10 jaar en heeft al menige prijzen in de wacht gesleept. En afgelopen seizoen is ze gepromoveerd naar A-klasse.

Rowena danst met de wedstrijden niet alleen solo maar zij danst ook Duo en danst in de groep. Elk seizoen is het een uitdaging voor haar, en kan ze met trainen ook wel eens flink mokken als haar iets niet lukt. Met een lach en een traan en met vallen en opstaan.

Prijzen winnen vind ze enorm leuk maar is een bijkomstigheid, haar prioriteit ligt veel meer op het plezier hebben in dansen want dat is haar passie. Rowena verheugd haar enorm om te mogen dansen voor CV de Brikkebekkesch om met haar dans vriendinnetje Jaylinn te mogen schitteren en hun mooie dansen te mogen laten zien.